1. Home
  2. Starten met Kleisteen
  3. Welke browser voor Kleisteen

Welke browser voor Kleisteen

Kleisteen werkt in principe met alle gangbare, moderne browsers: Chrome, Edge, Firefox en Safari. Internet explorer wordt NIET meer ondersteund.

Omdat alle browsers weer anders reageren (ook onder de verschillende systemen zoals de MAC OS of Windows versie) kan het echter soms voorkomen dat er (tijdelijk) iets niet goed werkt. Uiteraard kunt u dit doorgeven aan support.

Algemeen: Uw browser moet cookies, javascript  en pop-up vensters van Kleisteen accepteren.

De instellingen van uw browser vindt u meestal bovenin uw browser, onder ‘voorkeuren’, zoals bijvoorbeeld hier in Chrome.

Schermafbeelding 2016-08-10 om 15.00.10