1. Home
  2. Banken en kas
  3. Verwijderen van een geboekte betaling via Ebankieren of handmatig geboekte betaling

Verwijderen van een geboekte betaling via Ebankieren of handmatig geboekte betaling

Je gaat naar de transactiedetails van de boeking-klik in de groene balk op Wijzig-klik achter’ Betaalgegevens’ op Wijzig-vink aan ‘Verwijder ebankieren betaling’-klik op Bewaar. De betaling komt nu weer terug in het Ebankieren-afboeken scherm en kan weer opnieuw geboekt worden.

Is de betaling handmatig geboekt dan werkt dit op dezelfde wijze.

Je gaat naar de transactiedetails van de boeking-klik in de groene balk op Wijzig-klik achter’ Betaalgegevens’ op Wijzig-vink aan vakje ‘Verwijder betaling’-klik op Bewaar.