1. Home
  2. Financieel
  3. Verwijderen geïmporteerde betalingen Ebankieren
  1. Home
  2. Banken en kas
  3. Verwijderen geïmporteerde betalingen Ebankieren

Verwijderen geïmporteerde betalingen Ebankieren

Mutaties die geïmporteerd zijn via Ebankieren staan klaar in het scherm Ebankieren-afboeken. Als een betaling of een hele batch bijv. dubbel geimporteerd is dan kan het bedrag verwijderd worden door Kleisteen. Stuur een verzoek naar support@kleisteen.nl en vermeld hierbij de datum, het bedrag van de mutatie. Als een hele importbatch verwijderd moet worden, vermeld dan de datum van import, periode van import en aantal mutaties. Dit kun je vinden onder Ebankieren-Importeer.