1. Home
  2. Financieel
  3. Verwijderen geimporteerde betalingen Ebankieren
  1. Home
  2. Banken en kas
  3. Verwijderen geimporteerde betalingen Ebankieren

Verwijderen geimporteerde betalingen Ebankieren

Mutaties die geimporteerd zijn via Ebankieren staat klaar in het scherm Ebankieren-afboeken. Als een betaling of een hele batch bijv. dubbel geimporteerd is dan kan het bedrag verwijderd worden door Kleisteen. Stuur een verzoek naar support@kleisteen.nl en vermeld hierbij de datum, het bedrag van de mutatie. Als een hele importbatch verwijderd moet worden, vermeld dan de datum van import, periode van import en aantal mutaties. Dit kun je vinden onder Ebankieren-Importeer.