1. Home
  2. Starten met Kleisteen
  3. mobiele versie instellen
  1. Home
  2. Kosten
  3. mobiele versie instellen
  1. Home
  2. Digitaal archief
  3. mobiele versie instellen

mobiele versie instellen

Wanneer je inlogt via de telefoon zal het systeem automatisch de mobiele versie laten zien met alleen Nieuwe Uren en/of Upload Document met foto.

Wanneer je via de telefoon ingelogd bent en je wilt naar de volledige versie kun je in het beheerschermĀ bij het streepjes menu ‘volledige versie’ selecteren.

Wanneer je via de telefoon altijd in de volledige versie wilt inloggen kun je dit instellen via Systeemvoorkeuren -> algemeen -> ‘standaard mobiele versie op telefoon’ uitvinken.

Wanneer je via een tablet/ipad altijd in de mobieleĀ versie wilt inloggen kun je dit instellen via Systeemvoorkeuren -> algemeen -> ‘standaard mobiele versie op tablet/ipad’ aanvinken.