1. Home
  2. Financieel
  3. Memo boekingen en Loonjournaalpost importeren

Memo boekingen en Loonjournaalpost importeren

Memoriaalboekingen en Loonjournaalposten kunnen op de volgende wijze geïmporteerd worden :

Ga naar Boekhouding-Memoriaal-Nieuw-Acties-Importeer

of :

Ga naar Uitgaven-Loonkosten-Nieuw-Acties-Importeer

Onderstaand het importformat dat gedownload kan worden :

invulsheet memoriaal boeking

Toelichting:

1. op regel 2 beginnen met invullen
2. bij omschrijving vul je de omschrijving in dat bij het grootboekkaartje zichtbaar moet zijn
3. de grootboeknummers moeten exact overeen komen met de nummers in Kleisteen
4. de journaalpost moet in evenwicht zijn, dus per saldo 0
5. debetbedragen een (plus)bedrag invullen en creditbedragen een min-bedrag, dus bedrag met minteken ervoor.
6. datum dient als volgt genoteerd te worden: 28-03-2018 en dient op elke regel hetzelfde te zijn
7. sla de excelsheet op als CSV bestand ; (puntkomma) gescheiden