1. Home
  2. Verkopen en facturen
  3. Koppeling met Webshops

Koppeling met Webshops

Wil je de verkoopfacturen/orders uit je webshop in Kleisteen hebben dan adviseren wij het volgende :

1. Stel in je webshop voor elke uitgaande factuur een bcc mailadres in, deze mail gaat direct naar de Inbox in je administratie. Het mailadres kun je vinden in je administratie onder Documentenbeheer-Inbox-Acties-Meer info.
  2. Stuur de factuur in PDF formaat, het liefst samen met een UBL formaat factuur (dit is een volledig electronische factuur met extensie .xml
  3. Als de factuur in je inbox staat, klik dan in de dropdown op ‘Verkopen handmatig’ . Je ziet nu de factuur en kunt de boeking maken. Achter elke boeking hangt dan de originele verkoopfactuur. Als er een UBL bestand is meegestuurd dan kunnen wij een volledig boekingsvoorstel doen. Dit bespaart handmatig werk.