1. Home
  2. Starten met Kleisteen
  3. Instellen van Naamgroepen voor artikelen, artikelen in vreemde talen
  1. Home
  2. Verkopen en facturen
  3. Instellen van Naamgroepen voor artikelen, artikelen in vreemde talen
  1. Home
  2. Producten en prijslijsten
  3. Instellen van Naamgroepen voor artikelen, artikelen in vreemde talen

Instellen van Naamgroepen voor artikelen, artikelen in vreemde talen

Wil je dat artikelen in verschillende talen op de factuur komen te staan dan ga je als volgt te werk :

1. Maak eerst de artikelen aan in het Nederlands
  2. Ga naar Instellingen-naamgroepen- en maak voor elke taal een een Naamgroep aan
  3. Ga naar de details van een artikel
  4. Klik op Acties-Naamgroepen-vul bij het veld “Naam” de omschrijving van het artikel in in de taal van de Naamgroep (bijv. Engels). Doe dit bij elke Naamgroep (taal)
  5. Ga naar de relatiedetails van de klant/debiteur-klik op Acties-Instellingen- en stel hier de Naamgroep/taal in
  6. Ga naar Verkopen-Facturering-Producten-kies de klant-kies het product en je ziet dat het product in de betreffende Naamgroep/taal verschijnt.