1. Home
  2. Verkopen en facturen
  3. Inbox-digitale documenten
  1. Home
  2. Kosten
  3. Inbox-digitale documenten
  1. Home
  2. Digitaal archief
  3. Inbox-digitale documenten

Inbox-digitale documenten

U kunt uw inkoop-bonnen en facturen snel digitaal in Kleisteen koppelen aan uw kosten-transactie.

Via uw mobiel, downloaden vanaf uw computer of laat al uw leveranciers direct mailen naar uw Kleisteen-mailadres.

LET OP: dit kan een pdf-bestand zijn, maar ook jpeg, png, doc of xcel.

Let op: Wanneer u gaat inscannen zorg dat uw scanner dit als jpg scant en niet als pdf.

Hoe weet ik mijn digitale mailadres?

Uw mailadres en meer informatie over documentenbeheer vindt u onder de knop in uw inbox-scherm:

digitale factuur

 

Via de link inkopen/kosten kunt u direct inboeken. Voor sneller inboeken kunt u via het linkje ‘wijzig’ kiezen/wijzigen welke leverancier u aan een gemaild document wilt koppelen. Het systeem kan dit dan de volgende keer herkennen aan het emailadres van de leverancier.

inbox

Op uw mobiel:

Voor de eerste keer:

Ga via de browser op uw telefoon of Ipad/tablet naar www.kleisteen.nl – klik op Klantenlogin- vul inlognaam en wachtwoord in-

op een Iphone klikt u in het midden onderin het scherm op het vierkantje met een pijltje omhoog. Kies ‘Zet op beginscherm’. U ziet dan een Kleisteen-icoontje op uw beginscherm staan (alsof dit een app is). Op een android toestel bijv. Samsung druk je linksonderaan op de telefoon op een aantal onder elkaar staande streepjes, en kiest dan voor Sneltoets toevoegen aan Startscherm/pagina.

snelkoppeling-maken-naar-een-website-in-iPhone

snelkoppeling-maken-naar-een-website-in-android

Log dan in. Vul de inlognaam en wachtwoord in van de gebruiker in uw administratie ( U logt dus gewoon in op de normale manier in Kleisteen).

inbox3

Druk op Maak foto+upload > – dan op Maak foto – nog een keer op maak foto of kies voor een bestaande foto. Maak een foto (let erop dat het een duidelijke foto is en dat alle belangrijke gegevens erop staan). Dan kiest u voor Gebruik foto. U komt dan in een scherm met als eerste veld de Crediteur/leverancier.Druk op het pijltje in het veld en selecteer met het rolmenu onderin de desbetreffende crediteur/leverancier. Klik dan op blauw veld met Gereed. Klik dan op het veld Datum, de datum van vandaag wordt ingevuld. Onderin kunt u met het rolmenu de datum aanpassen.
Klik dan op het veld Bedrag en vul het totaalbedrag van de bon in incl.btw. Selecteer dan het veld omschrijving en vul in wat de factuur betreft, bijv. “cartridges 2 stuks HP”.Als laatste klik op Upload, er verschijnt een balkje met bewegende streepjes, als de upload klaar is krijgt u een melding dat het document geupload is.Het document staat nu klaar in de Inbox.

Related Articles