1. Home
  2. Starten met Kleisteen
  3. Gebruikers aanmaken/wachtwoord wijzigen door Accountants- en administratiekantoren
  1. Home
  2. Uw administratie(s) beheren
  3. Gebruikers aanmaken/wachtwoord wijzigen door Accountants- en administratiekantoren

Gebruikers aanmaken/wachtwoord wijzigen door Accountants- en administratiekantoren

Er zijn gebruikers op 2 niveau’s:

Een gebruiker (tevens medewerker) voor het kantoor die toegang kan hebben tot 1 of meerdere administraties, maak je direct vanuit het beginscherm bij Gebruikers -Nieuwe.

Een gebruiker voor een van je klanten maak je aan in het Beheerscherm van de administratie van de klant. Deze heeft dan uitsluitend toegang tot de eigen administratie.

Je kunt direct naar het beheerscherm van iedere klant vanuit je Accountancy Portal (het beginscherm)

Onder kopje Gebruikers Actief, kun je zien welke gebruikers actief zijn.

Achter de gebruiker kun je bij Acties-Logingegevens-het wachtwoord aanpassen of de gebruiker op Niet actief zetten door het vinkje uit te zetten.

Ook kunt u onder de actie-knop bij de gebruiker de rechten en rollen aanpassen

Onder Gebruikers-Nieuwe maak je een nieuwe aan.