1. Home
  2. Verkopen en facturen
  3. Factuurtekst of mailbericht aanpassen als de factuur gemaakt is

Factuurtekst of mailbericht aanpassen als de factuur gemaakt is

Ga naar de Factuurdetails van de verkoopfactuur-klik in de groene balk op het Plusje “Wijzig”. Rechtsonder in het scherm zie je staan Standaardteksten. Klik achter Factuurtekst of Mailbericht op Wijzig. Pas de tekst aan of kies een andere Standaartekst in de dropdown-klik dan op Bewaar, linksboven in het scherm.