1. Home
  2. Verkopen en facturen
  3. Factuur/mail wordt niet ontvangen

Factuur/mail wordt niet ontvangen

Wij horen steeds vaker dat mails niet aankomen doordat de ontvangende partij bepaalde beveiligingsopties heeft aanstaan. Dat is de reden dat de mailer van Kleisteen gebruikt wordt.

Je kunt de optie aanzetten :  Systeemvoorkeuren->Algemeen->gebruik mailer.kleisteen voor versturen email.

Dan heb je geen problemen met het versturen van de mails uit Kleisteen omdat mailprogramma’s steeds meer controleren of een email met een bepaalde domeinnaam wel verzonden mag worden door een (mail)server zoals app.claystone.com (onze server naam).

Je zou ook het volgende toe kunnen voegen bij je eigen DNS server :

dns/mailserver instellen:

Type: TXT Host: @ TEXT: v=spf1 include:spf.claystone.com ~all