1. Home
  2. Kosten
  3. Credit card verwerken/boeken
  1. Home
  2. Financieel
  3. Credit card verwerken/boeken
  1. Home
  2. Banken en kas
  3. Credit card verwerken/boeken

Credit card verwerken/boeken

De bonnen van de creditcard boek je in via Inbox in Kleisteen ( als je de bonnen hebt gemaild of geupload) je kiest dan voor Inkopen/kosten-gebruik als tegenrekening geen Crediteuren maar Credit card, indien nodig maak voor elke creditcard een categorie aan.

Als je het afschrift krijgt van de credit card dan ga je naar Open posten-Credit card-kies voor Alle transacties-Acties-Samenvoegen-vink de facturen aan die samen exact het bedrag vormen van het creditcard afschrift-klik op Bewaar.

Als je nu de bank gaat inlezen dan krijg je in het scherm Ebankieren-Afboeken een match met de facturen die je hebt samengevoegd.