1. Home
  2. Financieel
  3. Budgetten tonen ten opzichte van de gerealiseerde cijfers
  1. Home
  2. Overzichten
  3. Budgetten tonen ten opzichte van de gerealiseerde cijfers

Budgetten tonen ten opzichte van de gerealiseerde cijfers

Heb je de budgetten ingevoerd, dan kun je de realisatie ten opzichte van het budget tonen.

Ga naar de Winst- en verliesrekening en kies in de eerste dropdown onder de periode, waar Totaal staat, voor Prognose en klik op ok.

Nu zie je links in het scherm de gerealiseerde cijfers van deze periode en rechts het ingevoerde budget en het verschil ten opzichte van het budget.

Dit kun je ook downloaden onder Acties-download