1. Home
  2. Verkopen en facturen
  3. Bijlage toevoegen aan een verkoopfactuur

Bijlage toevoegen aan een verkoopfactuur

Het is mogelijk bij elke verkoopfactuur een bijlage mee te mailen, bijv. Algemene Voorwaarden.

Ga naar Programma-Layouts-klik op Details vooraan de layout van de verkoopfactuur. Nu zit je in de layout van de factuur. Klik in het grijze kader waar Documenten staat op Nieuw-zoek het PDF document op wat je wilt uploaden via Bestand kiezen (op je computer) of Koppel uit inbox als het in de inbox staat. Klik nu op Opslaan.

Het document wordt nu meegestuurd met elke verkoopfactuur.