1. Home
  2. Banken en kas
  3. Bankgegevens Rabobank en ABNAMRO automatisch importeren

Bankgegevens Rabobank en ABNAMRO automatisch importeren

Als uw bankrekening goed is ingesteld bij instellingen -> banken ziet u (bijv. voor ABNAMRO)

• De koppeling tussen Kleisteen en de ABN-AMRO en Rabobank wordt verzorgd door OneLinQ B.V.
  • Een koppeling kan alleen met een zakelijke bankrekening van de ABN-AMRO en Rabobank.
  • Nadat u akkoord gaat met de aanvraag van deze koppeling zal er automatisch een bericht worden verzonden naar de ABN-AMRO.
  • De ABN-AMRO zal een overeenkomst opsturen via de post. Deze kunt u ondertekend doorsturen naar OneLinQ B.V. De aanvraag kan 3 tot 6 weken duren.

KOPPELING RABOBANK

Je kunt hier meer over lezen als je gaat in de administratie naar Instellingen-banken-klik op de blauwe knop “Koppelen met Rabobank ”

Bij de RABObank werkt het iets anders, u stuurt een mail naar uw regionale kantoor (dit dient u zelf te achterhalen aangezien dit per kantoor en regio verschilt). Zij zullen u dan ook een volmacht sturen. Wanneer u in het banken-scherm kiest voor het aanvragen van de koppeling, wordt dit per bank uitgelegd.

Let op: omdat dit door een derde partij wordt uitgevoerd, berekenen wij deze kosten door:

ABNAMRO: 50,- euro eenmalig, 5,- per maand

Rabobank: 8,- per maand