1. Home
  2. Banken en kas
  3. bankgegevens importeren ING/RABO/ABN AMRO (handmatig)

bankgegevens importeren ING/RABO/ABN AMRO (handmatig)

Vrijwel alle bekende banken kunnen in Kleisteen handmatig worden geïmporteerd. Doet u dit bij voorkeur in MT940 formaat, als deze optie mogelijk is.

Automatische koppeling is ook mogelijk!

U vindt hier een uitgebreide beschrijving van het downloaden (van uw bank) en inlezen (in Kleisteen) van uw bankgegevens.

Downloaden en inlezen bankmutaties Rabobank

Downloaden en inlezen bankmutaties ING bank

Een beschrijving voor het downloaden bij ABN AMRO vindt u hier:

https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/betalen/internetbankieren/mogelijkheden/bestanden-downloaden.html

downloaden en inlezen bankmutaties Deutsche Bank