1. Home
  2. Kosten
  3. Afschrijvingen aanpassen
  1. Home
  2. Financieel
  3. Afschrijvingen aanpassen

Afschrijvingen aanpassen

Heeft het systeem al afgeschreven dan kunt u de afschrijvingen als volgt handmatig corrigeren :

1. Ga naar Uitgaven-Investeringen-Overzicht-klik op ‘Afschrijvingen’ vooraan de regel bij het desbetreffende activum. Nu zie je de afschrijvingen van huidig boekjaar in het  scherm.
  2. Wil je alle afschrijvingen zien op dit activum over alle boekjaren, klik dan bovenin op ‘ Toon alle perioden’. Nu laat het systeem alle afschrijvingen zien.
  3. Pas handmatig de afschrijving aan of zet het bedrag op 0. Klik op ‘Bewaar’. De toekomstige afschrijvingen past het systeem zelf aan.