1. Home
  2. Uw administratie(s) beheren
  3. Abonnement of NAW/IBAN wijzigen-afmelden

Abonnement of NAW/IBAN wijzigen-afmelden

Abonnement wijzigen

menu -> programma -> bedrijfsgegevens

Afmelden

U kunt zich hier tevens afmelden middels het tabje Afmelden, vink aan Ik meld mij af…. en druk op Deactiveer. Wij bewaren de gegevens en documenten/digitaal archief, minimaal 7 jaar gratis. U kunt in blijven loggen en gegevens inzien, printen en downloaden.

Versie/abonnement aanpassen
Om van versie te wisselen: Kies het gewenste abonnement, bewaar en log opnieuw in. Het nieuwe abonnement kunt u direct gebruiken.

Direct na aanmelden, gedurende de eerste maand, kunt u wijzigen zonder dat dit kosten met zich meebrengt. De abonnementsvorm die u op het moment van factureren heeft, wordt in rekening gebracht.
Na de eerste maand geldt: Indien u uw abonnement wijzigt, wordt het nieuwe abonnement pas de eerstvolgende maand in rekening gebracht. Indien u in een maand uw abonnement opwaardeert en vervolgens weer terugzet, zal gedurende minimaal een maand het duurdere abonnement in rekening worden gebracht. Dit om misbruik te voorkomen.
Indien u van een hogere naar een lagere versie gaat, blijven ook alle gegevens behouden.
Als u bijvoorbeeld in de Business-versie projecten heeft opgeslagen, later naar de ZZP-versie gaat en op een later tijdstip toch weer overstapt naar Business, zult u uw gegevens nog steeds zien.

NAW-gegevens wijzigen:

U kunt al uw eigen gegevens wijzigen via Programma -> bedrijfsgegevens.

Tevens kunt u hier uw e-mailadres wijzigen.
Ook uw IBAN-nummer kunt u hier wijzigen. De automatische afschrijving van het abonnement wordt van dit rekeningnummer gedaan.

Programma -> facturen Kleisteen

U kunt hier uw facturen van Kleisteen inzien en zelf downloaden.
Kleisteen verstuurt geen facturen per post uit kosten- en efficiency overwegingen. Dit zou ook niet nodig hoeven te zijn aangezien het een abonnement betreft en maandelijks dezelfde kosten met zich meebrengt. Facturen worden wel per e-mail verzonden.

Related Articles